Beetle's Third

Wzuup Beetle in da house, bounce. Ne, det va inte ok. Aja nu kör vi lite störningar iaf.

Låtar på radion. lixom vad fan. rix fm till exempel, har ca 15 låtar som dom kör på en dag, som är standard, och måste spelas. sen så har dom en tjänst där folk kan ringa in och önska vilken jävla låt dom vill, och vilka låtar är det som önskas fram mest? såklart, en av dom 15 låtarna. variation, tack.Låtar på radion. lixom vad fan. rix fm till exempel, har ca 15 låtar som dom kör på en dag, som är standard, och måste spelas. sen så har dom en tjänst där folk kan ringa in och önska vilken jävla låt dom vill, och vilka låtar är det som önskas fram mest? såklart, en av dom 15 låtarna. variation, tack.
  • Låtar på radion. lixom vad fan. rix fm till exempel, har ca 15 låtar som dom kör på en dag, som är standard, och måste spelas. sen så har dom en tjänst där folk kan ringa in och önska vilken jävla låt dom vill, och vilka låtar är det som önskas fram mest? såklart, en av dom 15 låtarna. variation, tack., Blir lite tjatigt att lyssna på fucking curly sue med takida varje kvart.
  • Stolpiller. Vem fan kom på det? när jag vaknade upp efter en operation för flera år sedan så bad jag om smärtstillande. När sköterskan kommer med den här saken så tänkte jag "men, den här kommer jag inte kunna svälja" Nä, just det...
  • När man på en fredagskväll, efter en lång o jobbig vecka tror sig kunna sova ut på lördagen. Då får man ett sms, " du glömmer väl inte att vi ska på kalas kl 9 imorgon?" Fyfan.
Låt bli att störa, så slipper ni hamna här. Over and out från Mewsen ´n Beetle..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0