Bakfylla.

//Beetle..
 • Något som de flesta stör sig på. Bakfylla. Varför kan inte kroppen ha roligt en kväll, utan att straffa en dagen efter?
 • Eller när man spyr dagen efter, och man spyr och spyr, men kroppen fattar inte att det inte finns mer. Man ligger vid toalettstolen och kvider " jag haaaaar inget meeeeer uäääääh"
 • Folk som är väldigt jobbiga när man är bakfull. Nej, jag vill inte prata i telefon. Nej, jag vill inte gå ut på promenad. Nej, jag vill inte lyssna på Rammstein på högsta volym. Låt mig bara dö.
Låt bli att störa, så slipper ni hamna här. Over 'n out från Beetle...

Dyrt, men skit!

Antar att han är också trött på "skiten" (en helt vanlig rast på Serla)

 • Jag stör mig riktigt hårt på toalettpapper som fastnar på The Penis!

 

 

 

 • Dom säger ju för fan att det ska vara det bästa toapappret som finns på reklamen Serla eller annat dyrt märke ?   Så dom menar alltså att det är gött att det fastnar då eller ? .
 • När dom ska på toa så säger dom säkert " ey, Jag tar min timmes rast nu om det är ok ?, jag tar den på toaletten som vanligt. Där har dom säkert inga matplatser, där lär dom ha många toaletter istället.
 • För det första så är det dyrt och så mjukt att det fastnar. Vem i helvete vill det ? så får man stå där och försöka få bort det, bara att det tar ju 5 minuter..... Så sitter folk på jobbet och tror jag bajsar 24/7 och frågar om jag mår dåligt! Inte kul. jag kan ju inte liksom säga, "jo det är så här va.. pappret fastnar på.,., finns det kaffe :S?"

 

Tur att jag inte har det så här hemma, där kör vi med Eldorado. Äntligen har dom lyckats med något bra för engångsskull.

 

Låt bli att störa, om du inte vill hamna här. Over ´n out från Mewsen


Dagens störmoment är idag... Klädbloggar mm.

//Beetle..
Tjena alla älskade läsare! (yeah, right)
 • Något som har stört mig ett tag är folk som lägger ut bilder på sig själva på sin blogg, och beskriver alla plagg i punktform. Snälla, det är verkligen ingen som bryr sig att du köpt ett linne på Gina Tricot för 25 spänn. Har du inte klädesplagg för minst 3000 spänn styck, skit då i och lägga upp det.
 • Folk som tittar på stargate atlantis. Vad är det för fel på er? Ni som tittar på skål (Cheers) kan också ta åt er.
 • Faktumet att vissa kanaler har tillstånd att visa serier som just Cheers, Stargate eller någon annan skitserie. Har inte kanal 6 o tv3 massa Simpsons och Family Guy liggande? Sänd dom då, så får dom kanske några som tittar på tv.
 • Nått jag stör mig på är när carola försöker sig på nåt annat än att sjunga.
 • Nått annat jag stör mig på är när carola sjunger.
Låt bli att störa, om du inte vill hamna här. Over ´n out från Beetle.

Smaker och bio.

//Beetle
 • Smaken på klistret på kuvert. Hur svårt kan det va att lägga till lite mint, så man slipper spy när man ska posta brev?
Folk som pratar på bio. "men dööh, vem är det då? va det han som dödade han?" Gå och självdö eller hyr filmen och sitt o tjata i ditt eget vardagsrumFolk som klagar på att filmen inte är verklighetstrogen. "meh, man kan ju inte ducka för kulor, dom går sjukt snabbt det har min pappa sagt och han är jägare" jaha, men är det en jävla dokumentär eller? Nej, det är en film. Var tyst
 • Folk som klagar på att filmen inte är verklighetstrogen. "meh, man kan ju inte ducka för kulor, dom går sjukt snabbt det har min pappa sagt och han är jägare" jaha, men är det en jävla dokumentär eller? Nej, det är en film. Var tyst.
 • Puckon som inte hittar sina platser på bio. "men här är väl 23?" neej, det är 230, det är en nolla efter. "Men, här ska ju jag sitta, du sitter på min plats" Neeej, du kan ju inte läsa, det står 230. Till slut får man gå och hämta vakten, som visar dom här stackars efterblivna till sin plats.
Låt bli att störa, så slipper ni hamna här. Over and out från Mewsen ´n Beetle..

Folk och deras uttryck... suck.

/Beetle
Något jag verkligen stör mig på är hur vissa människor uttrycker sig(speciellt äldre, suprise?)


Folk som använder uttrycket "morgonstund har guld i mun!" Jo, om man är pensionär och går upp klockan fem och lyssnar på P1, så visstFolk som använder uttrycket "morgonstund har guld i mun!" Jo, om man är pensionär och går upp klockan fem och lyssnar på P1, så visst.
 • Folk som använder uttrycket "morgonstund har guld i mun!" Jo, om man är pensionär och går upp klockan fem och lyssnar på P1, så visst.
 • Samma sak med uttrycket "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!" Du, din klämkäcka jävel som har kommit på det, vem fan vill gå runt med 45 kilo galon på sig? "Men titta vilken snygg kille, hans galon glänser ju verkligen!" Jo, den reaktionen får man ju.
 • Får även lägga in ett liten störning om folk som har på sig solglasögon inomhus. Seriöst, du är inte så cool som du tror att du är, och nej, du är inte med i matrix.


Låt bli att störa, så slipper du hamna här. Over and out från Mewsen´n Beetle..

ttela's jävla "dagensfråga"

/Mewsen
IRRITATION PÅ HÖGNIVÅ, STOLEN NÄSTA!
 • Nu får dom bannemig ta bort "Dagensfråga" från ttelas tidning. Seriöst snart borde det inte finnas några frågor att ställa längre. jojo, här kommer dom på helt meningslösa frågor så till och med jag inte fattar vart allt kommer ifrån.( ja, då är det konstigt).
 • Till exempel i måndags. Dagensfråga:  "När var du på en konstutställning senast?"
 • För det första vem kommer på denna fråga ?helt seriöst!
 • För det andra vem fan läser ttela och verkligen kollar igenom "Dagensfråga" noga och funderar om sig själv med denna fråga!
 • Nu kommer vi till dom som är så dumma som ställer upp på dessa frågor och tror att nån kommer att bry sig om vad dom tycker om konstutställningar?..och sen kommer självklart mamma att klippa ut kortet och svaret på sin son och verkligen vara jätte stolt över att han är "stads känd" . Och sen visa upp för hela släktet och fråga ifall dom har sett honom/henne i tidningen. INTE OKEJ!
 • En man från trollhättan svarar: - Det var många år sedan jag var på en utställning. Jag har så ont om tid. Jag tänker så här: Jag ska nog ta och ringa honom och fråga "varför hinner du inte gå till  konstutställningar?" .....nej! ingen fråga dig om du har tid eller inte. det är en enkel fråga, "NÄR var du på en konstutställning senast?", det räcker med att svara på den.
 • En till man svarar: Det har aldrig hänt. jag har inget intresse för konst utan kollar hellre hockey.              Nu är vi där igen. Ingen fråga vad dina intressen är?!?! det räcker!!det är en enkel fråga?
 • En ung kille svarar: Aldrig i hela mitt liv. Jag är med mina vänner och min flickvän istället.                       Ja nu vet ni vart ja vill komma. han har säkert aldrig haft en flickvän men måste verkligen komma ut med det så alla får reda på det.
Låt bli att störa, så slipper ni hamna här. Over and out från Mewsen ´n Beetle..

Beetle's Third

Wzuup Beetle in da house, bounce. Ne, det va inte ok. Aja nu kör vi lite störningar iaf.

Låtar på radion. lixom vad fan. rix fm till exempel, har ca 15 låtar som dom kör på en dag, som är standard, och måste spelas. sen så har dom en tjänst där folk kan ringa in och önska vilken jävla låt dom vill, och vilka låtar är det som önskas fram mest? såklart, en av dom 15 låtarna. variation, tack.Låtar på radion. lixom vad fan. rix fm till exempel, har ca 15 låtar som dom kör på en dag, som är standard, och måste spelas. sen så har dom en tjänst där folk kan ringa in och önska vilken jävla låt dom vill, och vilka låtar är det som önskas fram mest? såklart, en av dom 15 låtarna. variation, tack.
 • Låtar på radion. lixom vad fan. rix fm till exempel, har ca 15 låtar som dom kör på en dag, som är standard, och måste spelas. sen så har dom en tjänst där folk kan ringa in och önska vilken jävla låt dom vill, och vilka låtar är det som önskas fram mest? såklart, en av dom 15 låtarna. variation, tack., Blir lite tjatigt att lyssna på fucking curly sue med takida varje kvart.
 • Stolpiller. Vem fan kom på det? när jag vaknade upp efter en operation för flera år sedan så bad jag om smärtstillande. När sköterskan kommer med den här saken så tänkte jag "men, den här kommer jag inte kunna svälja" Nä, just det...
 • När man på en fredagskväll, efter en lång o jobbig vecka tror sig kunna sova ut på lördagen. Då får man ett sms, " du glömmer väl inte att vi ska på kalas kl 9 imorgon?" Fyfan.
Låt bli att störa, så slipper ni hamna här. Over and out från Mewsen ´n Beetle..

Mewsen's FIRST!

 • Nu är det så här att NI "ÄLDRE" fan inte kan köra bil för FEM ÖRE!
 • För det första så varvar ni i fan 5 minuter när ni försöker komma iväg från en avfart, det hinner ju för fan bli rött innan ni har hunnit varvat färdigt. samma gäller det med att komma iväg från parkeringar(fy fan), det låter ju fan värre än när 9st 14 åringar står och skriker mig i örat, JA så ont gör det och se detta!
 • Det andra är när det står 70 på hastighetsskylten så menas det att man ska i alla fall ska försöka köra i ca 70 inte 50,     " Det kan vara halt"!    -  NEJ INTE PÅ SOMMAREN CP!.
 • Tredje är att: När ni fick erat körkort 1931 så kan ja lova er att det var helt andra körkortsböcker än nu i dagsläget.
 • Till exempel:  Man kollar i backspegeln ifall det kommer någon i andra filen innan man själv byter fil, inte bara köra och tro att det bara är du som äger en bil i hela världen, kanske var så förr för er men fan INTE NU! snälla ta en titt i dom nya böckerna och sen kasta körkortet! Gör oss en tjänst!
Låt bli att störa, så slipper du hamna här. Over and out från Mewsen´n Beetle..

Beetle's andra och en halva

 • Kom på en sak till jag verkligen stör mig på.
 • Programmet Familjen Annorlunda. Lixom, har dessa föräldrar aldrig hört talas om preventivmedel? Vem fan vill ha typ 11 ungar? "men det är ju kärlek" jo, men man kan ju ha "kärlek" med kondom eller. Bara en tanke.
 • Låt bli att störa, så slipper du hamna här. Over and out från Mewsen´n Beetle..

Beetle's andra

Lägger in en liten störning här, i väntan på att gå hem från jobbet.

Blyga svenskar, visserligen är jag en själv, men det finns gränser. ett exempel, när man står på bussen och ska gå av den, men dörrarna bak öppnas inte. De flesta svenskar står helt förstenade som ett rådjur i strålkastarljus och vågar inte göra nånting. Varför inte bara ropa fram "kan du öppna här bak?" Men då hoppar varenda svensson till, och utbyter blickar som säger "men herregud, sådär gapar man väl inte?" "LIGIST!"
 • Blyga svenskar, visserligen är jag en själv, men det finns gränser. ett exempel, när man står på bussen och ska gå av den, men dörrarna bak öppnas inte. De flesta svenskar står helt förstenade som ett rådjur i strålkastarljus och vågar inte göra nånting. Varför inte bara ropa fram "kan du öppna här bak?" Men då hoppar varenda svensson till, och utbyter blickar som säger "men herregud, sådär gapar man väl inte?" "LIGIST!"
 • Folk (oftast äldre personer) som bara kan en eller ett par roliga historier vilka de tvunget måste berätta, för hundrade gången, varje gång man träffar dem. Man sitter där och lider och försöker spela förväntansfull för att till slut få till ett krampaktigt skratt när det äntligen är färdigberättat.
 • så, nu har jag fått ventilera mig lite.
 • Låt bli att störa, så slipper du hamna här. Over and out från Mewsen´n Beetle..

Beetle's första

(Beetle)

Mitt första inlägg här på Akatisi. tänkte dra några småsaker som jag stör mig på, mest för att få igång feelingen för denna blogg.
Någonting som jag stör mig på som man läser i tidningen ibland, är att folk är jätteupprörda över att en jägare har blivit skadad när han skulle skjuta en björn. Men, hallå är det så jävla konstigt? du står o skjuter på en björn, vad hade du förväntat dig skulle hända?
En annan sak som är ganska störig, är frågan "vart har du lagt den då?" när man har tappat bort något. för helvete, hade jag vetat det hade jag ju gått o hämtat den eller? Variationer på denna fråga finns, tex "vart hade du den sist?" Då hade jag ju inte bett om hjälp att leta, om jag visste vart jag skulle leta.
En sista för dagen. Folk som har på sig t-shirts som det står rolling stones/ramones/kiss eller liknande, men som verkligen inte lyssnar på det, eller vet vad det är för musik, men det var rea på carlings. Suck.
Låt bli att störa, så slipper du hamna här. Over and out från Mewsen´n Beetle..

FU Bloggers!

Nu har vi startat en blogg för att det är ju så viktigt å veta vad man göra hela tiden i sitt liv, fan om nån missar att läsa min blogg då kan jag verkligen inte sova på nätterna.

Den här bloggen är till för att mewsen & Beetle ska ventilera sina störingar och saker vi stör oss på i våran jobbiga vardag.
Ni kanske inte somna för att ingen bryr sig om era bloggar fast ni tror att dom gör det, vi har ett annat dilemma, vi kan inte somna på grund av er som inte kan göra saker på rätt sätt, exempelvis tugga med stängd mun eller köra bil ordentligt.
Vi kommer att uppdatera så fort vi har något att störa oss på, vilket förmodligen kommer vara ganska ofta.

Låt bli att störa, så slipper du hamna här. Over and out från Mewsen´n Beetle..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0